Marineblogg

Follow

Marineblogg

438 days ago

Det finnes i dag flere ulike kartplottere på markedet. Dette gjør at det kan være vanskelig og orientere seg rundt hvilken kartplotter man skal velge. Under har vi samlet kartplottere fra leverandørene Lowrance, Simrad og Raymarine.

Lowrance, Simrad og Raymarine er noen av de fremste merkevarene innen kartplotter og ekkolodd til fritidsbåt. Kartplotterne hentet frem under er noen av deres mest populære utgaver.

3 Populære Karplottere

marineblogg.no

Marineblogg

438 days ago

Har du noen gang tenkt på hva som skiller ankervinsjer her i Skandinavia, med ankervinsjer du finner i andre deler av verden? Ifølge Sleipner er det unikt i Skandinavia at ankervinsjen monteres på båtens hekk.

Dette skyldes at Skandinaver foretrekker å legge i land med båtens baug, eller fremside, inn mot land eller brygge. Dette er uvanlig sammenlignet med andre land, der man oftest går i land fra bakenden eller på siden.

Skandinavisk Ankervinsj

marineblogg.no

Marineblogg

438 days ago

En kartplotter er et verktøy som benyttes for å orientere seg på sjøen. Kartplotteren benyttes av alt fra mindre fritidsbåter, til større yrkesskip.

Kartplotteren benytter båtens GPS posisjon, og plasserer båten så på et kart som vises på skjermen. På denne måten vet båtføreren hvor i landskapet båten befinner seg, samtidig som hen har oversikt over omgivelsene rundt.

Hva er en Kartplotter?

s3.amazonaws.com

Marineblogg

438 days ago

Kartplottere benyttes for å gjøre det enklere å navigere på sjøen. Kartplotteren benytter båtens GPS-koordinater til å plassere den korrekt på kartet. Kartplotteren kan dermed hjelpe deg til å orientere deg på kartet, legge opp reiseruter, og forstå omgivelsene.

Populære Kartplottere

marineblogg.blob.core.windows.net

Marineblogg

438 days ago

En samling med lenker relatert til livet på sjøen. For oss som er glad i båt!

Maritime Lenker

netvibes.com

Marineblogg

438 days ago

https://www.protopage.com/marineblogg

Home

protopage.com

Marineblogg

438 days ago

Kartplottere benyttes i fritidsbåter, fiskebåter, seilbåter og skip. Med vår brede erfaring kan vi hjelpe deg å finne en kartplotter eller ekkolodd som dekker dine behov.

sgmarine.no

Marineblogg

438 days ago

Båtliv - start.me

start.me

Marineblogg

438 days ago

Finn Fisken med Ekkolodd!

storage.googleapis.com

Like this set of items on Pocket? Share with friends.